Software

APOCONNECT – Ekspertsystem for fjern fejlfinding og overvågning.

Tillader komplet fjernadgang til det interne kontrolsystem for fejlfinding og virus kontrol:

1. Kalde systemet op og modtage rapport fra historik optagelserne. Alle drifts- og fejlmeddelelser, såsom kontakt/skifte funktioner og net fejl, er optaget med dato og tidspunkt.
2. Der kan forespørges på realtidsdata, såsom spænding, strøm og frekvens.
3. Passende justeringer af system parametre, f.eks. forbedring under dieseldrift.
4. Opdatering af software.

Systemet kan automatisk overføre visse opståede begivenheder til en ekspert. Med fjernadgang og komplet overvågning og facilliter for hurtig fejlfinding er dermed muligt – hvor som helst fra i verden.

OPC-teknologien sørger for at et uafhængigt software interface, forbinder universal software og hardware uden problemer – ligegyldig hvilken type driver og interface.

Fordele:
1. Standardiseret, uafhængig af producenter.
2. Spare tid og penge.
3. Simpel interface til kontrol og instrumenteringssystemer.
4. Hurtig dataproduktion.

Modbus og profibus – standardiseret kommunikation
MODBUS og PROFIBUS er internationale standardiserede kommunikationsprotokoller og er anvendt i så godt som alle brancher indenfor industri, process og kontrolsystemer, auto mobil industrien og bygningstekniske installationer.

Fordele:
1. Høj effektivitet med minimale forbindelsesomkostninger.
2. Simpel og hurtig integration til netværksinstallationer.

DATAWATCH – Automatisk shut down og overvågningssoftware
Rækkefølge shut down af enkeltstående og komplette netværk. DATAWATCH er muligt til de fleste operativ systemer f.eks. WINDOWS 9X / NT 2000, OS/2, NOVELL NETWARE, UNIX, LINUX

SNMP – Integrering af UPS systemer med Deres netværk management system
Den simple netværk management protekol (SNMP) er verden over en standard kommunikations protekol. Den benyttes til at overvåge enhver enhed i et netværk via et simpelt kontrol sprog. Derfor kan UPS-modulet ganske enkelt integreres ind i et eksisterende netværk management system f.eks. HP-Openview, IBM-Netview, Novell NMS og andre SNMP kompatible systemer.